drogerija.hr je portal za zdravlje i lepotu na kojem vam nudimo posebno odobrane dodatke ishrani, kozmetičke i medicinske proizvode za celu porodicu. Omogućujemo vam kupovinu iz udobnosti sopstvene fotelje bez nepotrebnog trošenja vremena i živaca prilikom traženja prodajnih mesta ili pojedinih proizvoda.

Široki asortiman biranih proizvoda i brandova, stalne akcije, povoljne cene, stručni materijali, načini plaćanja (pouzećem, kreditne kartice, uplata) i dostava na vrata (hitnom kurirskom službom) su samo neke od pogodnosti koje vam ovaj portal nudi. Ni jedan od proizvoda u ponudi na stranicama drogerija.hr nije testiran na životinjama. Isto tako, ni jedan proizvod iz Pharmoval linije ne sadrži sastojke životinjskog porijekla.

drogerija.hr je vlasništvo kompanije Nemus Lex d.o.o. iz Zagreba koja se bavi veleprodajom, zastupanjem, marketingom, distribucijom i prodajom putem interneta. Osnovni segement poslovanja kompanije su proizvodi u kategoriji dodataka ishrani, medicinskih proizvoda i kozmetike.

 

Želimo vam prijatnu kupovinu!

 

NEMUS LEX d.o.o.