U prvoj godini života deca su najosetljivija i trebaju vašu punu pozornost u svakom trenutku, sa Babysense monitorom pazite na vašu bebu dok niste uz nju, niste u istoj sobi ili dok spavate.

Pogledaj ponudu

BIOBAZA liniju kozmetičkih proizvoda proizveli su sa velikom pažnjom i ljubavlju prema prirodi stručnjaci za farmaceutsku tehnologiju. Biobaza proizvodi su prilagođeni osetljivoj koži jer su izbegnuti svi konzervansi, iritansi, mirisi (parfemi) i boje.

Pogledaj ponudu

Biovitalis®, sinergija prirode (bio) i života (vitalis) kao temeljnih vrijednosti, reflektira filozofiju ovog hrvatskog proizvođača s više od dvadeset godina iskustva u proizvodnji kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani.

Znanja iz prošlosti, prirodni sastojaci i tradicionalne recepture te inovativni pristup razvoju omogućuje kreiranje jedinstvenih proizvoda za zdravlje i ljepotu.

Pogledaj ponudu

LiceGuard proizvodi pomažu rešiti problem vaški i gnjida u kosi na siguran, neagresivan i bezopasan način. Svaki LiceGuard proizvod ima važnu ulogu u postupku rešavanja vaški i gnjida iz kose.

Pogledaj ponudu

NiKEL®, kozmetika s potpisom.  Nikel kozmetika je bazirana na vlastitim farmaceutskim recepturama i 100% prirodnim djelatnim sastojcima čija je učinkovitost dokazana i dermatološki potvrđena.

Pogledaj ponudu

Pharmoval® je hrvatska linija dijetetskih suplemenata koja uključuje i pojedine kozmetičke proizvode. Linija je pažljivo formulisana i razvijena za posebne potrebe organizma već od najranijeg uzrasta.

Pogledaj ponudu